Find Locations

Serviciile noastre

Branşamente monofazate aeriene şi subterane

Branşamente trifazate aeriene şi subterane

Posturi de transformare 20 / 0,4 kV

Branşamente monofazate aeriene şi subterane

Execuţie instalaţii electrice interioare la clădiri industriale şi civile

Lucrări de extindere, revizii şi reparaţii la instalaţiile de iluminat public

Execuţie instalaţii de paratrăsnet şi de pământare

Execuţie instalaţii de curenţi slabi (telefonie, TV, internet)

Service şi întreţinere instalaţii electrice Măsurători în domeniul electric

Consultanţă în domeniul electric

Lucrări de săpături trasee de cabluri şi conducte

Proiecte

2200+

Pentru a beneficia de o instalație electrică funcțională și de încredere, va trebui să urmăm câțiva pași simpli.Mai întâi vom realiza planul instalației. Acesta constă în întocmirea planului electric, definirea consumatorilor, estimarea necesarului de consum, estimarea amplasării
consumatorilor, definirea circuitelor electrice, definirea numărului de prize, amplasarea prizelor, întrerupătoarelor și a corpurilor de iluminat dar și încadrarea planului electric în normative.

Serviciile noastre

Așadar, planul este absolut necesar pentru a cunoaște toate componentele de care aveți nevoie dar și modul în care va funcționa instalația electrică.

Pe lângă locurile de amplasare a fiecărui element ce face parte din instalație vom știi și care sunt operațiile necesare pentru executarea instalației electrice ca la carte. Totodată, planul include detalii despre tragerea conductoarelor în tuburi de protecție, executarea legăturilor între conductoare și izolarea lor, montarea aparatelor de comutare, a consumatorilor de energie electrică și a tablourilor de distribuție.

Dacă există deja un plan pentru instalația electrică, se poate începe execuția acesteia. Pentru a începe construirea unui circuit electric, cu siguranţe separate care să suporte toate cerințele în funcție de numărul de consumatori, vom avea nevoie de cabluri electrice. Acestea vor fi cele care vor transmite energia către prize, respectiv întrerupătoare. Montarea cablurilor se va realiza în funcție de nivelul solicitării la care vor fi supuse, putând fi îngropate sub tencuială sau montate aparent.

Dacă dorești informații sau consultanță nu ezita să ne contactezi.