Suntem deschiși să vă ajutăm

Despre Lara Electric

   În prima jumătate a anului 2006 s-a obţinut atestatul tip B emis de Autoritatea Naţională de Reglementare din domeniul Energiei (ANRE) care conferă dreptul, conform Legii Energiei Electrice, ca societatea să proiecteze şi să execute instalatii electrice de joasă tensiune, iar în 2008 a urmat obţinerea atestatului C2A necesar execuţiei instalaţiilor de medie tensiune şi certificarea SRAC şi IQNET privind implementarea sistemului calităţii ISO 9001.
     Sediul societăţii este în localitatea Aleşd, str. Arena Sportivă, nr. 4A, sediul fiind construit de nou şi în proprietatea societăţii.
      S.C. LARA ELECTRIC S.R.L. este dotată cu autoturisme şi autotilitare pentru transportul materialelor şi a uneltelor şi sculelor, autospecială cu platformă ridicătoare 17m (nacelă), miniexcavator, aparate (multimetre digitale, clampmetre digitale, megohmmetru, aparat de măsurare a prizelor de pământ, etc.) şi truse electrice, maşini şi unelte de lucru, scări, etc. Acestea, combinate cu profesionalismul echipei tehnice asigură efectuarea celor mai diverse lucrari din domeniul electric: posturi de transformare, reţele aeriene 0,4-20 kV, reţele subterane 0,4-20 kV, instalaţii de forţă şi de iluminat atât interioare cât şi exterioare, puncte de măsură, automatizări, etc. Societatea poate garanta fiabilitatea în funcţionare a instalaţiilor proiectate şi executate prin emiterea buletinelor de încercări şi verificări specifice lucrărilor din domeniu.
   Toţi clienţii societăţii sunt priviţi cu aceeaşi atenţie, necesităţile lor sunt principala preocupare a angajatilor. Astfel societatea a reuşit în decursul acestor ani să execute atât lucrări de anvergură cât şi un număr mare de lucrări mai mici.
Fondată în 2005, la Aleșd, compania Lara Electric oferă servicii şi produse de calitate în domeniul proiectării instalaţiilor electrice de joasă, medie şi înalta tensiune şi al execuţiei instalaţiilor electrice de joasă şi medie tensiune de orice tip: rezidenţiale – locuinţe personale sau colective (blocuri) sau industriale – hale, show-roomuri, depozite.

Standarde Impuse
Rezultatate excelente

Încă de la început, am impus standarde înalte de calitate, construind astfel o companie credibilă, promptă şi performantă. Folosind tehnică de ultimă generaţie în domeniul instalaţiilor şi cu personal autorizat, echipa Lara Electric execută prompt şi la cel mai înalt nivel profesional; instalaţii electrice interioare pentru orice fel de construcții civile sau industriale.

Dacă dorești informații sau consultanță nu ezita să ne contactezi.

Pentru a beneficia de o instalație electrică funcțională și de încredere, va trebui să urmăm câțiva pași simpli.Mai întâi vom realiza planul instalației. Acesta constă în întocmirea planului electric, definirea consumatorilor, estimarea necesarului de consum, estimarea amplasării
consumatorilor, definirea circuitelor electrice, definirea numărului de prize, amplasarea prizelor, întrerupătoarelor și a corpurilor de iluminat dar și încadrarea planului electric în normative.

Serviciile noastre

Așadar, planul este absolut necesar pentru a cunoaște toate componentele de care aveți nevoie dar și modul în care va funcționa instalația electrică.

Pe lângă locurile de amplasare a fiecărui element ce face parte din instalație vom știi și care sunt operațiile necesare pentru executarea instalației electrice ca la carte. Totodată, planul include detalii despre tragerea conductoarelor în tuburi de protecție, executarea legăturilor între conductoare și izolarea lor, montarea aparatelor de comutare, a consumatorilor de energie electrică și a tablourilor de distribuție.

Dacă există deja un plan pentru instalația electrică, se poate începe execuția acesteia. Pentru a începe construirea unui circuit electric, cu siguranţe separate care să suporte toate cerințele în funcție de numărul de consumatori, vom avea nevoie de cabluri electrice. Acestea vor fi cele care vor transmite energia către prize, respectiv întrerupătoare. Montarea cablurilor se va realiza în funcție de nivelul solicitării la care vor fi supuse, putând fi îngropate sub tencuială sau montate aparent.

O mica listă cu partenerii noștrii

Partenerii noștrii

Câţiva dintre clienţii societăţii noastre:

S.C. ELECTRICA TRANSILVANIA NORD S.A. – S.D.F.E.E. ORADEA
S.C. MACOMI MPS LOGISTIC S.R.L.
S.C. LEKO CONSTRUCT S.R.L.
S.C. BEST ROCK CONSTRUCT S.R.L.
S.C. LISKA RESIDENCE S.R.L.
S.C. COSMOTE RMT S.A.
S.C. RONEDANIA BARON PARK S.R.L.
S.C. COMAGRO IMEX S.R.L
S.C. MTM METAL TUBE MANUFACTURING S.R.L.
S.C. MACOMI PROD SERV S.R.L.
S.C. ELESAL S.R.L.
S.C. DRUMURI NAŢIONALE S.A.
S.C. AUTOCOF S.R.L.
S.C. PLASTEX PROD S.R.L.
S.C. PROFI ROM FOOD S.R.L.

PRIMĂRIA ALEȘD
PRIMĂRIA AUŞEU
PRIMĂRIA AŞTILEU
PRIMĂRIA ȘINTEU
PRIMARIA ȘUNCUIUS
PRIMĂRIA MĂGEŞTI
PRIMĂRIA VADU CRIŞULUI

Avem încrederea a peste 850 de clienți

parteneri-home
mps-partener
stalp realizat de lara electric